Yoga-weken en weekenden

Basis CAY en Yin Yoga op de boerderij in Ravenswoud – 17 tot en met 19 mei 2019
Reserveren en informatie: https://boerderijyoga.nl/yogaweekenden/17-05-19-yin-cay/

Een weekend waarin het geluk van je rug de hoofdrol speelt! Tijdens dit yogaweekend verzorgt gastdocent Mathilde Holkamp vier yogalessen.
Mathilde is ondertussen een regelmatig terugkerende gastdocent op de yogaboerderij in Ravenswoud, waarvan de lessen steeds met groot enthousiasme ontvangen worden.
Mariel Slotman is je gastvrouw, en zij zal zorgen dat het je aan niets ontbreekt dit weekend en alles gereed is om optimaal te genieten van deze mini-vakantie. Daarnaast zorgt ze voor heerlijke vegetarische maaltijden.

Programma
Aankomst op vrijdag 17 mei tussen 17.00 en 17.30 uur
Maaltijdsoep op vrijdagavond
Yoga op vrijdagavond, zaterdagochtend, zaterdag-namiddag en zondagochtend
Diner op zaterdagavond
Vertrek op zondag 19 mei rond 12.30 uur
Groepsgrootte: minimaal 5 personen en maximaal 10 personen
Alle lessen zijn geschikt voor iedereen, met of zonder yoga-ervaring.

Kosten:
€210 o.b.v. meerpersoonskamer (max 3p, eigen sanitair)
€240 o.b.v. 2 persoonskamer (eigen sanitair)
€260 o.b.v een 1 persoonskamer (sanitair in de hal)
Inclusief:
1x vegetarische maaltijdsoep op vrijdag
1 x vegetarische avondmaaltijd op zaterdag
2 x overnachting (incl. linnengoed)
2 x ontbijt
2 x lunchpakket
fiets voor het gehele weekend
onbeperkt koffie/thee
alle yogalessen
toeristenbelasting
bed- en badlinnen

Griekenland
Van 25 september tot en met 2 oktober 2019 verzorgt Mathilde een yogaweek in Griekenland, Peloponnesos, op Landgoed Marathea.

Op een prachtige plek, in een rustige omgeving volg je een week Critical Alignment yoga – C.A.Y. en Yin Yoga. Deze week is voor iedereen toegankelijk, of je nu wel of geen ervaring hebt. Er zijn maximaal 12 deelnemers.
Gewone bewegingen in het dagelijks leven, als lopen en tillen, ontstaan uit bewegingsketens waarin houdings- en bewegingsspieren samenwerken.  Bij C.A.Y. beginnen we de les met oefeningen met de hulp van een rol, strip en/of blok om de spanning in de bewegingsspieren los te laten zodat we de dieperliggende houdingsspieren weer kunnen activeren. Hierbij wordt veel aandacht gegeven aan de ademhaling, bewustwording van het lichaam en het loslaten van spanning. Deze oefeningen bereiden je lichaam voor op de Hathayoga-houdingen later in de les. We sluiten elke dag af met een Yin Yogales, waarin we werken aan het soepeler maken van ons bindweefsel.

Het programma:
08.00-09.00 C.A.Y. Meditatie
Ontbijt
10.15-12.30 C.A.Y.
Lunch
16.30-17.30 C.A.Y. Achteroverbuigingen
17.45-19.15 Yin Yoga
Diner

De kosten zijn € 875,- voor de vliegreis en de volledige verzorging op het landgoed, gebaseerd op een 2 persoonskamer (1 persoonskamer is mogelijk a € 12,- per nacht) en € 150,- voor alle yogalessen van Mathilde.
Boek je voor 31 december dan krijg je € 30,- korting, was je er in 2018 ook bij dan krijg je nog eens € 30,- korting op de reissom.

Voor meer info of aanmelden kun je contact opnemen met Mathilde via de mail: info@yoga-en.com of telefonisch: 06-30.194.134